Beperk de inkijk door de buren met een duo rolgordijn

De buren die gluren

Herken jij dat ook?  Het binnen gluren door de buren.  Ik ergerde me er soms geel en groen aan. Onze woonkamer zijramen liggen tegenover elkaar.  Omdat we enkel over gordijnen gebruikten was het raam overdag helemaal open. We wonen hier toch al enkele jaren maar de laatste tijd leek het of de buurvrouw steeds nieuwsgieriger is geworden. Je zou er bijna burenruzie door krijgen en dat wil je natuurlijk niet.

Idee

Laatst kwam mijn beste vriendin Carla bij me op de koffie en ze bracht me op een goed idee.  Waarom neem je geen duo rolgordijnen zei ze. Een duo rolgordijn?  wat is dat?  Nou zei ze, daarmee kun je de inkijk gewoon regelen en dan heeft de buurvrouw het nakijken. Toen nam ik mijn tablet en heb het woord gegoogeld. Ik kwam terecht bij duorolgordijn.eu  . Dit is een zeer gespecialiseerde website waar je een duo rolgordijn op maat helemaal zelf kunt samenstellen. Het berekenen ging simpel en de bestelknop was snel ingedrukt.  Twee weken later werden ze geleverd en hieronder zie je het resultaat.

inkijk door de buren tegen gaan met een duo rolgordijn

Mooie gordijnen

We hebben nu weer rust in huis.  De woonkamer is erg mooi geworden met de vintage stof die we gekozen hebben.  De buurvrouw heeft het nakijken. We merken trouwens ook dat we tijdens de laatste koude dagen van november en begin december minder energie zijn gaan verbruiken. Dat is mooi meegenomen.